miercuri, 9 decembrie 2009

Noi cu ce ne alegem?


Simpla intrebare pe care am auzit-o in tramvai in conversatia a doi oameni de varsta a doua, care pareau chiar interesati de soarta lor si a tarii.

Bun, au trecut alegerile, a castigat Basescu, intr-o prima faza, lumea se bucura, dar noi cu ce ne alegem? Sunt tare curios daca toate propagandele electorale vor fi luate in considerare si acum, dupa ce avem presedinte. Evident ca promisiunile lui Geoana nu vor fi onoarate pentru ca nu e el presedinte, nu ca le-ar fi onorat, insa despre ce a zis Base cum ramane? E interesant pentru ca Basescu nu a promis prea multe. Sa vedem ce o face.

Proiecte europene, relansare economica, stabilitate politica, locuri de munca, marirea PIB-ului, salarii mai mari, micsorarea ratei somajului, un nou imprumut de la FMI, toate acestea ar putea fi in capul listei cu prioritati. Ce se va rezolva, vom vedea pe la inceputul anului 2010.
Pun pariu ca prima data o sa-i dea Elenei un cabinet frumos si apoi poate poate se va ocupa si de treburile ramase.

Dar ce s-o fi intamplat cu alegerile? S-au fraudat sau nu? Interesant este faptul ca in perioada alegerilor auzeau pareri de la cunostinte ale mele si mai toti il voiau pe Geoana presedinte. Nu poate fi un sondaj, insa din 10 persoane care mi-au zis alegerile lor, toti ii voiau pe socialisti la putere. Sa fie vorba totusi de o fraudare? Ce mai conteza. Prea multe inrebari. O lasam pe data viitoare cu raspunsurile.

Sa aveti o zi mai linistita decat cea din Bucuresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu