vineri, 4 decembrie 2009

"Jur ca nu l-am lovit cu pumnul in fata sau in plex!"

Iata un mod in care poti jongla cu un juramant. Juramantul propus lui Basescu a fost: "Jurati cu mana pe Biblie ca nu ati lovit copilul in campania din 2004?"

Prezenti ieri la confruntarea finala pentru scaunul de presedinte, candidatilor le-a fost propus sa faca un juramant prin care sa nege acuzatiile care le-au fost aduse. Lui Geoana ca ar fi facut un pact cu mogulii Voiculescu, Patriciu si Vantu, iar Basescu ca ar fi lovit un copil in campania electorala din 2004. Ambii au jurat ca nu au de-a face cu acuzatiile, ambii au incercat sa schimbe intr-un fel juramantul. Lui Basescu chiar i-a iesit.

Turcescu: "Domnule Basescu, jurati cu mana pe Biblie ca nu ati lovit copilul in campania din 2004?"
Basescu: "Jur ca nu am l-am lovit cu pumnul in fata sau in plex!".
Ciutacu: "Dar cu palma, sau cu podul palmei?"

Nu cred ca mai e nevoie de comentarii. Se vede clar cat de parsiv a fost actualul presedinte, Traian Basescu. A facut-o si pe asta: a jurat stramb, cum zice Biserica, cu mana pe biblie. Acest gest ar fi fost pedepsit cu arderea pe rug daca am fi in Evul Mediu. Nu si acum, nu si in Romania. Exact ca in sloganul din campania de promovare a Romaniei ca tara cu obiective turistice: "Romania, the land of choice." Si a ales ce a vrut el din juramant.

Acum vedeti ca Basescu nu stie sa minta?
Aveti grija cu cine votati, daca o veti face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu