duminică, 21 februarie 2010

Ce-i de facut?

Greu pana iesi din casa razand ca i-ai mai luat cateva sutici lu taica-tu. Ciudat ce stari poti avea odata cu venirea serii. Mai ciudat ce poti face pentru mentinerea starii. Ce sa faci, te descurci tu cumva.

Tovarasii sunt o categorie indispensabila pentru speta asta. Nu ai tu, au altii, nu au altii, au prieteni si lista continua. Nici categoria bani nu e asa aspra de cand cu tovarasii. Partea proasta vine a doua zi cand te apuci de calculat datoriile. Intr-o simpla propozitie, se descurca baietii.

Greu si cu plictiseala. De la o vreme, nici plimbarile cu masina, prin parc cu prietenii sau la un suc nu mai sunt interesante. Vrei senzatii tari si experiente de neuitat. Stiu, nu esti primul. Totusi, ce s-a intamplat?

Apoi vin intrebarile: unde-mi sunt vechii prieteni, de ce te tot certi cu ai tai pentru ca ti se pare ca-ti dau din ce in ce mai putini bani, de ce nu mai are gust viata. Intrebari ramase inca enigmatice.

Mergi pe strada singur, vezi lumea razand si parca esti gelos pe ei pentru ca tu momentan nu ai nici un motiv de ras. Poate in cateva ore se rezolva, poate in seara asta nu, insa tot timpul exista un "next time". Asta-ti mai insenineaza ziua/seara.

Ce-i de facut? Te lasi sau continui? Aceeasi intrebare, acelasi raspuns: pana data viitoare!

Un comentariu:

  1. Continui, si cauti bucuriile acolo unde sunt de fapt: in lucrurile mici, care chiar conteaza :) Salutari de la Roman si add my blog in blogroll, daca vrei :) Alex Nistor.

    RăspundețiȘtergere