miercuri, 18 noiembrie 2009

M-am mutat!


Sa nu se bucure dusmanii deocamdata pentru ca inca nu am plecat din Iasi, inca nu m-am lasat de jurnalistica si inca nu mi-am abandonat visele. Am schimbat doar suportul de blog. De ce? Pentru ca asemena multor lucruri in viata, nu ma mai satisfacea. Sper sa continui munca si odata cu inceperea unui nou blog, sa incep si o noua parte a vietii mele de student si nu numai. Inca "va salut" si cu siguranta ca o sa va si scriu! Cu drag, Ionut Benchea.

2 comentarii:

  1. Asta este cel mai important in viata sa ne urmam visele. Si nu ne costa nimic. De ce nu am face-o? Mai presus de toate e ceea ce ne dorim noi cu adevarat, nu ce iti impune cineva. Si nu spun acest lucru pentru ca sunt naiva si cred ca "tot ce zboara se mananca", sunt chiar realista cu o mica doza de optimism sau mai bine zis de incapatanare. Multa bafta in continuare in cariera ta de jurnalist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incantare...si asta pentru ca atunci cand reusesti sa schimbi ceva inseamna ca ai avut taria necesara in a-ti urma crezul propriu. Dorinta de a trece la o alta etapa a vietii este uneori culminata de satisfactia de care aveai nevoie inainte. Ceea ce vreau sa iti spun e ca ma incanta modul tau de percepere a lucrurilor. Ai acel optimism care ma capteaza si pe mine de fiecare data cand te citesc, tentant as adauga, ai acel ceva care atrage si care lasa in urma muulta placere. In continua lupta pe care o ducem spre lumea unor vise, intalnim oameni care au menirea de a ne schimba. Sa te gandesti din cand in cand la asta. Multa incredere, inspiratie si pasiune! te pup si-ti multumesc pentru...ceva.

    RăspundețiȘtergere